Aktualno

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

Ovu subotu u grad ponovo stiže osječka doktorica dr.med. spec.obit.med. Albina Dumić koja će Dubrovčanima, još jednom prije ljetne stanke, omogućiti Darkfield mikroskopsku analizu iz žive kapi krvi uz stručno savjetovanje.

Za naše čitatelje osigurali smo jednu besplatnu Darkfield analizu sa savjetovanjem kod dr. Dumić! Sve što trebate napraviti je poslati na mail nagradna@dulist.hr s naznakom ‘Darkfield’ sa svojim podacima, ime, prezime i broj mobitela.

Doktorica koja je već 20 godina certificirana za ovu metodu, a kao obiteljski liječnik poznaje gotovo sve dijagnoze modernog čovjeka, najčešće pacijentima daje odgovore na pitanja u vezi iscrpljenosti organizma, glavobolja, posljedica uzimanja ljekova, želučanih tegoba, čestih viroza, slabog imuniteta, mogućih bakterija u organizmu i alergija.

Darkfield analiza je bezbolna metoda, a radi se uzimanjem kapljice krvi iz prsta koja se potom, bez bojanja i fiksiranja, promatra pod mikroskopom dok je krv živa (15-tak minuta). Može se koristiti u lječidbene svrhe kao nadopuna klasičnoj medicini, a kao preventivna metoda preporuča se svima budući se upalna stanja i predispozicije za bolesti mogu vidjeti i do 6 mjeseci prije pojave prvih simptoma.

Broj mjesta je ograničen. Svoj termin možete rezervirati putem Facebook stranice ili na broj 098/618-917. Cijena Darkfield analize sa stručnim savjetovanjem je 350 kuna i traje oko pola sata.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist