Aktualno

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

Osječka obiteljska liječnica, dr. sc. Albina Dumić stiže ove subote 13. travnja i nedjelje 14. travnja 2019. ponovno u  Dubrovnik, a u sklopu provođenja Darkfield analize i savjetovanja koje ova doktorica prakticira i kombinira s klasičnom medicinom već gotovo 20 godina. Za naše čitatelje osigurali smo jednu besplatnu Darkfield analizu sa savjetovanjem kod dr. Dumić! Sve što trebate napraviti je poslati na mail nagradna@dulist.hr s naznakom ‘Darkfield’ sa svojim podacima, ime, prezime i broj mobitela.

Iako su mnogi od vas negdje, nekad čuli za Darkfield analizu, ona još uvijek nije percipirana kao mikroskopska analiza krvi koja daje odgovore na gotovo svakodnevna pitanja modernog čovjeka, od iscrpljenosti i umora, pada imuniteta, prisutnosti bakterija pa do alergija i tako dalje.

Proljeće je godišnje doba kada se događaju mnoge velike promjene oko nas, ali i u nama, i upravo je idealno vrijeme za poduzeti određene mjere i dobiti odgovore na vrlo česta pitanja kao što su:

Osiguravam li sebi dovoljno vitamina i minerala? Imam li neku bakeriju (Candida) i zašto treba uzimati probiotike? Zašto imam simptome alergije iako su svi alergo testovi i pretrage iz krvi u redu i kako riješiti tegobe s alergijama prirodnim putem? Zašto je moje dijete često bolesno? Ima li u mom organizmu znakova stresa, koje su posljedice i kako se mogu zaštititi? Ostaju li posljedice nakon uzimanja ljekova i kako se očistiti? Zašto mi neka hrana teško pada na želudac i kako prirodnim putem riješiti kiselinu?

Odgovore na veliki niz pitanja možete dobiti kod ovog vikenda kod dr. Dumić!

Kako smo već pisali, Darkfield analiza žive kapi krvi individualizirani je postupak dobivanja jedne šire slike o zdravlju. Vrlo je tražena kao preventivna metoda, pouzdana za ranu dijagnozu i temelj za pravovremeno liječenje jer se upalna stanja i procesi mogu vidjeti i do nekoliko mjeseci prije pojave prvih simptoma.

Darkfield analiza nije zamjena za dijagnostički postupak, ali je ovom metodom moguće dobiti uvid u kvalitativno stanje krvi. Tako se, između ostalog, može vidjeti stanje crvenih i bijelih krvnih stanica te krvnih pločica, prisutnost bakterija, gljivica i parazita, neprobavljene masnoće i proteine, nedostatak vitamina, nedostatak kisika, prisutnost kristala mokraćne kiseline koji dovode do gihta, lošu cirkulaciju, hormonalni disbalans, itd.

U Osijeku je Darkfield analiza u ambulanti doktorice Dumić nadopuna klasičnoj medicini i klasičnim pretragama, a upravo je to cilj omogućiti i u Dubrovniku. Alternativni načini izlječenja, odnosno pravo na zdravlje, danas bi trebali biti dostupni svima.

Postupak je jednostavan i bezbolan, a kao preventivna metoda se preporuča svima. Za razliku od klasičnog vađenja krvi, kod Darkfield analize živa kap krvi izvađena iz prsta promatra se pod mikroskopom, bez bojanja i fiksiranja, a za cijelo vrijeme ‘promatranja’ doktorica Dumić vam na monitoru objašnjava što vaša krv govori o vama. Analiza i savjetovanje obično traju oko pola sata, a najbolje je raditi 5 do 6 sati nakon jela (biti samo na vodi za to vrijeme). Broj mjesta je ograničen. Stručni savjeti i preporuke su uključeni u cijenu koja iznosi 350 kuna. Nalaz dobijete odmah po završetku, a termin možete rezervirati na broj mobitela 098/618-917.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist