DuList IN

Darivanjem slikovnice ili knjige sudjelujte u akciji ‘Čitaj mi!’

Darivanjem slikovnice ili knjige sudjelujte u akciji 'Čitaj mi!'

Povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga koji se obilježava 14. veljače, Dubrovačke knjižnice počele su s prikupljanjem slikovnica i knjiga za djecu na Odjelu za djecu i mlade.
Među starim knjigama sigurno se na policama mnogih nalaze i one dječje, slikovnice i drugi veseli naslovi koji više nisu potrebni. Pozivamo sve sugrađane, korisnike, velike i male, da ih donesu u prizemlje Narodne knjižnice Grad na Odjel za djecu i mlade gdje će ih vrijedni djelatnici skupljati sve do 14. veljače i podijeliti školama, vrtićima i ostalim ustanovama koje ih trebaju.

Na ovaj način i vi ćete sudjelovati u kampanji ‘Čitaj mi!’ i akciji prikupljanja slikovnica na dječjim odjelima pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!
Podsjećamo kako je prošle godine u ovoj akciji prikupljen dosad rekordan broj od 1050 knjiga za djecu koje su Knjižnice poklonile Dječjim vrtićima Konavle, Dječjem vrtiću Pile 2, Dubrovnik, Dječjem vrtiću Slano, Dječjem vrtiću Lopud, knjižnicama OŠ Ivana Gundulića u Dubrovniku i OŠ braće Glumac na Lastovu te pedijatrijskom odjelu Opće bolnice Dubrovnik.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović