DuList INDuList PROMO

Danijela, Andriana, Nada i Ivica su dobitnici vrijednih nagrada pod pokroviteljstvom događaja „Pokreni se“

Danijela, Andriana, Nada i Ivica su dobitnici vrijednih nagrada pod pokroviteljstvom događaja „Pokreni se“

Dobitnici vrijednih nagrada Nivea poklon paketa i Kineta bučica najbrže su odgovorili na nagradno pitanje: ‘Kako se zove pokret koji zagovara vježbanje uz more?’

Dulist u sklopu projekta „Pokreni se“ darovao je Adrianu Barač, Danijelu Daldon, Nadu Paić Čolaković i Ivicu Mišković NIVEA proizvodima za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni uz vježbanje u postizanju što boljeg učinka, te setom Kineta bučica za trening.
Sretne dobitnice i dobitinika molimo da poklone preuzmu u prostorijama DuLista, na adresi Ćira Carića 3, nalazimo se na trećem katu.
Voditeljica i producentica Darija Mikulandra te vaterpolist Juga Marko Macan vježbali su zajedno s Dubrovkinjama i Dubrovčanima na Banjama, u srijedu.
Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića „Pokreni se“ po drugi puta se održao u Dubrovniku. Svi vježbači dobili su pregršt poklona od NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože, Kineta elastičnih traka za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotoničkih napitaka, magazina Men’s Helath, do proteina BioTech USA i brojnih drugih iznenađenja.
Pogledajte našu fotogaleriju sa događaja i …pokrenite se!

FOTO ‘Pokreni se!’ na Banjama

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist