Aktualno

DANI HRVATSKOG TURIZMA Evo koje sve nagrade stižu na jug Hrvatske

DANI HRVATSKOG TURIZMA Evo koje sve nagrade stižu na jug Hrvatske

Prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore dodijeljen je u srijedu navečer u sklopu manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja se održava u Malom Lošinju.

Nagrade su dodijeljene u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu. Očekivano dio njih stigao je i na krajnji jug Hrvatske.
Nagrada Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2017. pripala je hotelu Valamar Lacroma u kategoriji kongresnih hotela. The Pucić Palace najbolji je stories hotel, dok je nagrada za najbolji mali i obiteljski hotel pripala Boutique Hotelu Adriatic iz Orebića. Dubrovačka ACI marina proglašena je najboljoj srednjom marinom.

Nagrade Čovjek – ključ uspjeha pripale su Adili Hebib iz hotela Grand Villa Argentina u kategoriji recepcijskog djelatnika, Snježani Venier iz Hotela Kompas u kategoriji djelatnika hotelskog domaćinstva, inspektoru Ministarstva turizma, ispostave Dubrovnik Tomislavu Majiću te mljetskom vatrogascu, zapovjedniku JVP Mljet Mariu Dabeliću.

-Hrvatska je danas jedna od najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija, a kako bismo osigurali dugoročan uspjeh hrvatskog turizma moramo se kontinuirano unapređivati. Upravo su zato Dani hrvatskog turizma, kao najveći skup dionika u hrvatskom turizmu, odlična prilika da se osvrnemo na dosadašnje rezultate, razmijenimo iskustva, razgovaramo o novim idejama i trendovima u svijetu turizma. Ovaj skup je također prilika da nagradimo one koji su primjer razvoja i kvalitete hrvatskog turizma te poticaj svima nama. Čestitam svima nagrađenima, zahvaljujem vam na ustrajnom i predanom radu te doprinosu u ovoj uspješnoj hrvatskoj turističkoj priči – rekao je ministar turizma Gari Cappelli.

Foto: Facebook/Niko Šalja

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist