Natrag
26.3.2019 11:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

Danas prvi let iz Pariza

4.11.2011 @ 11:05 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Prvi let Croatia Airlines na redovitoj liniji Paris – Dubrovnik – Paris slijeće u dubrovačku zračnu luku ovog petka, 4. studenog.

Sve u sklopu zimskog programa Destinacijskog menadžmenta pri Turističkoj zajednici grada Dubrovnika. Redovna linija će od ove jeseni biti uspostavljena svakog petka i nedjelje kroz cijelu godinu. Kako javljaju iz TZ-a svi polasci vikend programa u Dubrovniku u studenom su već prodani.

– Što se tiče promotivnih aktivnosti na francuskom tržištu uz asistenciju HTZ ureda u Parizu već tijekom ljeta informirani su mediji o novoj izravnoj liniji. Na sajmu Top Resa u Parizu predsjednica destinacijskog managementa Pave Župan Rusković održala je niz razgovora sa zainteresiranim agentima, a sljedećeg tjedna očekujemo dolazak četrdesetak agenata s francuskog tržišta za koje će biti organiziran vikend program, identičan onome koji se nudi posjetiteljima – ističu iz TZ-a.

Program "Dubrovnik – grad za sva godišnja doba", uz boravak u kvalitetnim dubrovačkim hotelskim objektima, uključuje obilazak grada, šetnje u prirodi, wellness i spa tretmane, izlete u Ston i Konavle s folklorom, a kao posebnu poslasticu pripremljene su i scensko – glazbena događanja u velikoj čitaonici palače Sponza koja organiziraju Dubrovačke ljetne igre.

Predstave, temeljem blaga Državnog arhiva u Dubrovniku, svjedoče višestoljetne kulturno-povijesne veze Dubrovnika s Francuskom, Njemačkom, Velikom Britanijom, Sjedinjenim američkim državama, a izvodit će se na francuskom, engleskom i njemačkom.

– Za naše "zimske" goste, kao i domaće ljude, subotom uvečer u hotelu Hilton Imperial održavat će se plesne zabave s evergreen glazbom u izvedbi grupe Sigma – najavljuju iz Turističke zajednice, uz dodatak kako se prema dosadašnjem stanju prodaje na francuskom tržištu i poduzetim akcijama na ostalim tržištima, s pravom očekuje da će projekt produljenja sezone dati svoje efekte već ove godine, a puni zamah u naredne dvije godine.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana