Natrag
19.2.2019 01:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Danas Otvorena vrata, sutra Festival zelene menestre

29.12.2012 @ 12:12 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Na rasporedu tradicionalne manifestacije Mirisi Božića u Konavlima danas je drugi Dan otvorenih vrata konavoskih agroturizama, koje je moguće posjetiti bez prethodne najave i po promotivnoj cijeni od 60 kuna uživati u autohtonim konavoskim gastronomskim delicijama.

Inače, centralno događaj svih dosadađnjih Mirisa Božića, tradicionalni Festival zelene menestre i vina, održava se sutra s početkom u 16 sati u Domu kulture u Čilipima.

Ulaznice za Festival mogu se u pretprodaji kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe bar AS i Caffe bar Sierra u Čilipima, Caffe bar Mirakul, Pizza grill Belmondo i Caffe bar Pergola na Grudi, Caffe bar Zino, Caffe bar Figurin i Caffe bar Mihael u Cavtatu, Caffe bar Mali u Pridvorju, Caffe bar BiS u Dubravci, Caffe bar Kolarin u Župi dubrovačkoj te Caffe bar Giro, Caffe bar Lažni svjedok i Irish Pub u Dubrovniku.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 50 kuna, a ulaznice se mogu kupiti i na samom ulazu po cijeni od 70 kuna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana