Zanimljivosti

Danas je jedanaesti dvanaestog trinaeste!

Danas je jedanaesti dvanaestog trinaeste! Igra brojki, 11, 12, 13… jedanaesti dan dvanaestog mjeseca trinaeste godine. Zadnja igra brojki s danima, mjesecima i godinama u ovih 10 godina koliko smo se mogli igrati tom slagalicom. Zadnji dan i zadnja prilika za to!

Naredna je tek za devedeset godina i malo tko će od nas danas živih to dočekati.

Dakle, sve je počelo s ovom igrom brojki početkom ovog milenija, točnije s 2003. godinom, kad smo počeli s ovom slagalicom brojeva, spajajući dane, mjesece, godine. Za primjer, prvi veljače 2003. godine. I tako je ta igra brojki i slaganja, simbolična, mistička, kakva li sve ne i kako vam već drago i milo pojasniti je, trajala do danas. Od sutra je više nema. Tek za devedeset godina.

Poigrajmo se na kraju do kraja! Dodajmo ovim brojkama još i brojke minuta i sati, pa ćemo danas u 14 sati i petnaest minuta imat baš završnu slagalicu; jedanaesti dan, dvanaestog mjeseca, trinaeste godine, četrnaestog sata i petnaeste minute. Igra s brojkama do kraja. Mistična, vesela, razigrana. Kao vam drago. Eto, došla kraju. Za devedeset godina tko zna…
 

Pročitajte još

Putin od Hrvatske traži povrat vrijednih slika, evo što su mu poručili iz Ministarstva kulture

Dulist

Obožavatelji ‘Igre prijestolja’ bijesni, peticijom traže ponovno snimanje zadnjih epizoda

Dulist

ŽELJEZNICOM PO KONAVLIMA Zavirite u fascinantni svijet Pera Šiše

Dulist