Natrag
25.3.2019 03:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

DAN PLANETA ZEMLJE Eko-Omblići organiziraju likovno-kreativni natječaj!

15.4.2017 @ 8:19 Dulist dulist IN

Podijelite:

Uz Dan planeta Zemlje, koji obilježavamo 22. travnja, Eko-Omblići organiziraju 46. dječji likovno-kreativni natječaj na temu ‘Kako pomoći planetu Zemlji?’.

-Pozivamo svu djecu i mlade da se jave na naš natječaj – kažu Eko-Omblići te podsjećaju kako je Dan planeta Zemlje prvi put obilježen 22. travnja 1970. godine kao događanje na sveučilištima i studentskim domovima diljem SAD-a.

-Poticaj je dao tog dana senator Gaylord Nelson. U toj prvoj masovnoj demonstraciji za okoliš sudjelovalo je više od 20 milijuna ljudi. Ovim nacionalnim skupom o okolišu željelo se ukazati na važnost daljeg očuvanja okoliša i prirode Zemlje. Planeti Zemlji možemo pomoći tako da je održivo živimo, sadimo stabla, recikliramo, koristimo obnovljive izvore energije štedimo vodu i ostale prirodne resurse, koristimo platnene vrećice – ističu Eko-Omblići.

Kreativni uratci mogu im se poslati poštom ili ubacite u njihov poštanski sandučić na Eko-centru u Mokošici, do 21. travnja 2017. do 20 sati. Adresa je: Zeleni Forum Eko centar Zeleno Sunce i Eko Omblići, 20236 Mokošica, Od izvora 74.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana