Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata peljeških podruma

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije, te Udruge "Pelješki vinski puti" i "Plavac mali" pozivaju na Dan otvorenih vrata peljeških podruma u subotu 7. prosinca.

 
U organizaciji HGK – Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga“Pelješki vinski puti“ i „Plavac mali“, pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, te u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina, nastavljajući iznimno uspješna dosadašnja iskustva, pelješki vinari i ove godine otvaraju vrata svojih podruma kako bi omogućili brojnim vinoljupcima kušnju mladih i starih vina od sorti „Plavac mali“ i „Rukatac“(Maraština).

Obilazak će započeti u Stonu u Kneževom dvoru u 10 sati, uz predstavljanje vinara s područja Općine Ston. Vinokušnja vina sa područja općine Janjina i Trstenika uz vinski gulaš predviđena je u vremenu od 12,15 do 13,30 sati (Zadružni dom u Janjini).

Na „Dan otvorenih vrata peljeških podruma“ vinari će po promotivnim cijenama prodavati svoje proizvode i to 25% manje od redovite cijene boce vina.
 

Pročitajte još

ALARM ZBOG ZMIJE Zatonski vatrogasci intervenirali zbog kravosasa

Dulist

‘GRADA GLADAN’ Važno je odrediti identitet naših javnih prostora

Dulist

Bivši Jugaš spasio od utapanja desetoro kupača

Dulist