Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata peljeških podruma

Dan otvorenih vrata peljeških podruma

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije, te Udruge "Pelješki vinski puti" i "Plavac mali" pozivaju na Dan otvorenih vrata peljeških podruma u subotu 7. prosinca.

 
U organizaciji HGK – Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga“Pelješki vinski puti“ i „Plavac mali“, pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, te u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina, nastavljajući iznimno uspješna dosadašnja iskustva, pelješki vinari i ove godine otvaraju vrata svojih podruma kako bi omogućili brojnim vinoljupcima kušnju mladih i starih vina od sorti „Plavac mali“ i „Rukatac“(Maraština).

Obilazak će započeti u Stonu u Kneževom dvoru u 10 sati, uz predstavljanje vinara s područja Općine Ston. Vinokušnja vina sa područja općine Janjina i Trstenika uz vinski gulaš predviđena je u vremenu od 12,15 do 13,30 sati (Zadružni dom u Janjini).

Na „Dan otvorenih vrata peljeških podruma“ vinari će po promotivnim cijenama prodavati svoje proizvode i to 25% manje od redovite cijene boce vina.
 

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist