Natrag
23.4.2019 18:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dan otvorenih vrata Babinog kuka

16.1.2012 @ 18:18 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Valamar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik organizira Dan otvorenih vrata Babinog kuka.

Kako ističu iz ove tvrtke, Dan otvorenih vrata Babinog kuka jedinstvena je prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima koji žele raditi u hotelijerskoj industriji na poslovima konobara, pomoćnih konobara, kuhara, pomoćnih kuhara, kuhinjskih radnika, pomoćnih radnika u domaćinstvu, sobarica, spremačica, pralja i vrtlara da se pobliže upoznaju s načinom rada u navedenim područjima, postojećim stručnim timom te da se i sami predstave.

Stručni tim s kojim će svi kandidati imati prilike razgovarati sastoji se od voditelja pojedinih odjela kao što su kuhinja, restoran i domaćinstvo te zaposlenika službe ljudskih resursa.
– Dubrovnik-Babin kuk najveća je hotelska kuća u Dubrovniku koja u svom vlasništvu ima pet hotela i kamp, kojima upravlja Valamar, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu. Valamar okuplja pojedince željne rada u dinamičnom okruženju, u kojem svaki novi dan predstavlja novu priliku za postizanje profesionalnih ciljeva.

Prepoznaje talente, predanost i upornost kod pojedinaca koje razvija uz kontinuirano stručno i osobno usavršavanje. Rukovodi se partnerstvom i uzajamnim povjerenjem i tako osnažuje svoju najveću vrijednost – ljudski kapital – navedeno je u priopćenju za medije.
Dan otvorenih vrata Babinog kuka održat će se 26. siječnja s početkom u 10 sati u hotelu Argosy.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana