Natrag
18.6.2018 07:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

DAN OPĆINE KONAVLE Pripadnici Policijske udruge branitelja PU 91. i ONB uplovili u Cavtat

18.10.2017 @ 18:46 Dulist Županija
7;7

Podijelite:

Uplovljavanjem broda Karaka s pripadnicima Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91. i pripadnika Odreda naoružanih brodova počelo je svečano obilježavanje Dana Općine Konavle i 25. godišnjice oslobođenja.

Pripadnike udruge i ONB-a koji su sudjelovali u ratu i oslobođenju Konavala, dočekalo je izaslanstvo Općine Konavle na čelu s načelnikom Božom Lasićem i predsjednikom Općinskog vijeća Ivom Simovićem koji je i sam sudjelovao u oslobađanju Konavala. Predstavnici udruge su ujedno položili vijenac na spomenik dr. Franju Tuđmanu.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić povodom početka programa obilježavanja rekao je kako je u posljednjih 25 godina napravljeno puno, no kako je pred Konavlima dug put usmjeren prvenstveno na mlade.

– Ove godine slavimo 25. godina od oslobođenja Konavala. Evociramo uspomene na rat, ali mislimo na budućnost. U posljednjih 25 godina se napravilo dosta, ali moramo još puno učiniti. Usmjeravamo se na mlade obitelji kako bi stvorili uvjete za njih, a sve ovo što smo dosada napravili daje nam razloga za optimizam. Imamo dobru suradnju s državom, podržali su izgradnju kanalizacije u Moluntu, na Grudi, ustupaju nam Prevlaku za uređenje Muzeja. Itekako imamo razloga za optimizam – rekao je Lasić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana