Natrag
19.6.2018 10:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

DAN KARIJERA Poseban gost – novinar Goran Milić

20.2.2018 @ 6:44 Dulist Aktualno

Podijelite:

Sveučilište u Dubrovniku peti put organizira Dan karijera, koji će se održati u četvrtak, 22. veljače, u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7.

Ovogodišnja je tema Danu karijera ‘Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?’, a program je osmišljen na način da se odvija nekoliko panel diskusija, predavanja i radionica na kojima će sudionici – poduzetnici, predstavnici tvrtki i alumni govoriti o bitnim aspektima freelancinga u digitalno doba. Bit će riječi i o mogućim poteškoćama, preprekama i zamkama koje očekuju sve one koji se odluče za taj profesionalni put, ali će sudionici studentima ukazati i na dobre aspekte ovog načina zapošljavanja.

Uvodna panel-diskusija, predviđena u 10 sati, okupit će televizijskog novinara i urednika Gorana Milića, Karlu Andrić iz Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, Marijanu Puljas iz Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, suosnivačicu i CEO Startaparata Helenu Rosandić i direktoricu Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju Hrvatskog telekoma Ivu Lopac Butorac.

Dan karijera 2018.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana