Natrag
18.2.2019 07:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dan karijera na RIT/ACMT-u

12.3.2013 @ 15:15 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Trinaesti Dan karijera Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-a) održat će se u ponedjeljak, 18. ožujka, od 9:00 do 19:00 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Na najstarijem sajmu karijera u Hrvatskoj, studentima i diplomantima RIT/ACMT-a, predstavit će se jedanaest uglednih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije, a događanje će svečano otvoriti Don Hudspeth, predsjednik i dekan RIT/ACMT-a.

Dan karijera cjelodnevno je događanje koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije. Namijenjeno je studentima i diplomantima Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. Cilj događanja je profesionalno usmjeravanje studenata i pružanje informacija koje će im pomoći u izgradnji karijera te uspješnoj integraciji na tržište rada.

U sklopu događanja, studenti sudionici, imaju priliku izgraditi mrežu poslovnih kontakata, susresti se s predstavnicima tvrtki, održati intervjue za posao, pronaći stručnu praksu, pa čak i stalno zaposlenje. Kompanije, sudionice događanja, okupljenima će predstaviti svoju tvrtku, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju te intervjuirati studente kao potencijalne kandidate za zaposlenje.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana