Zanimljivosti

Dan karijera na RIT/ACMT-u

Dan karijera na RIT/ACMT-u

Trinaesti Dan karijera Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-a) održat će se u ponedjeljak, 18. ožujka, od 9:00 do 19:00 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Na najstarijem sajmu karijera u Hrvatskoj, studentima i diplomantima RIT/ACMT-a, predstavit će se jedanaest uglednih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije, a događanje će svečano otvoriti Don Hudspeth, predsjednik i dekan RIT/ACMT-a.

Dan karijera cjelodnevno je događanje koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije. Namijenjeno je studentima i diplomantima Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. Cilj događanja je profesionalno usmjeravanje studenata i pružanje informacija koje će im pomoći u izgradnji karijera te uspješnoj integraciji na tržište rada.

U sklopu događanja, studenti sudionici, imaju priliku izgraditi mrežu poslovnih kontakata, susresti se s predstavnicima tvrtki, održati intervjue za posao, pronaći stručnu praksu, pa čak i stalno zaposlenje. Kompanije, sudionice događanja, okupljenima će predstaviti svoju tvrtku, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju te intervjuirati studente kao potencijalne kandidate za zaposlenje.
 

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist