Natrag
19.4.2019 02:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dan karijera američkog koledža u Dubrovniku

17.3.2014 @ 9:26 Dulist Grad

Podijelite:

Američki koledž RIT Croatia održat će svoj tradicionalni Dan karijera i to u utorak, 18.3., s početkom u 9 sati u Royal Princess Hotelu (Importanne Resort).

Cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata te studente upoznati sa stanjem i prilikama na tržištu rada. Career Education Day jednodnevno je događanje koje počinje pozdravnim govorom g. Dona Hudspetha, predsjednika i dekana RIT Croatia, i prezentacijom studenata. Nakon uvodnog dijela slijede prezentacije kompanija, dok se u popodnevnim satima održavaju intervjui predstavnika kompanija s potencijalnim kandidatima. Studenti RIT Croatia aktivno sudjeluju na događanju i izvrsno su pripremljeni jer se prije samog Dana karijera održavaju razni seminari i radionice koje vode istaknuti hrvatski stručnjaci i ugledni profesori.

– Očekujemo da će se na ovogodišnjem događanju okupiti oko 300 predstavnika tvrtki i studenata. U privitku Vam šaljem popis tvrtki koje će se predstaviti našim studentima, a zadovoljstvo mi je najaviti da je među njima i američka tvrtka Stowe Mountain Lodge (http://www.stowemountainlodge.com/) čiji predstavnici dolaze iz Vermonta samo kako bi imali priliku upoznati studente u Dubrovniku i razgovarati s njima o mogućoj poslovnoj suradnji – ističu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana