Politika

“Damir Kravar stranku je odveo u krivom smjeru”

Županijsko vijeće Hrvatske stranke prava Dubrovačko – neretvanske županije reagiralo je na priopćenje Damira Kravara koji je dao ostavku na mjesto predsjednika. Priopćenje donosimo u cijelosti:

– Hrvatska stranka prava je dr. Damiru Kravaru ukazala povjerenje vođenja stranke na nivou Dubrovačko neretvanske županije i u tom smislu, što je prihvatio tako tešku zadaću, stranka mu se  iskreno zahvaljuje jer ju je kao starija osoba, tim vjerojatno i iskusnija, trebao povesti u pravom smijeru, ali na žalost zbog ''vanjskog utjecaja'' stranku je odveo u krivom smjeru. Time je stvorio nepovjerenje koje je dovelo do njegove ostavke.
 
Hrvatska stranka prava  Dubrovačko – neretvanske županije inicirala je, poticala i zagovarala te je prva krenula u djelatnosti oko ujedinjenja pravaštva na nivou Dubrovačko neretvanske županije. Ona ostaje i dalje na toj crti najvažnije zadaće  da u tim nastojanjima pokuša ujediniti pravaštvo kako bi na  lokalne izbore izašli skupa i što spremniji. Zadaću ujedinjenja pravaštva gosp. Kravar nije uspio odraditi, jer to što je on radio nije bilo u interesu Hrvatske stranke prava pa je svojim krivim procjenama i radnjama, a svakako i potezima naštetio stranci. 
 
Stoga je gos. Damir Kravar zbog političkog neiskustva i vođenja stranke u krivom smjeru morao podnijeti neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Županijskog Vijeća HSP-a Dubrovačko neretvanske županije – ističe se u priopćenju Županijskog vijeća HSP-a kojeg potpisuje tajnik Mladen Jurković.

Pročitajte još

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

MARO KRISTIĆ ‘Građani su svjesni da je do prekida sjednice došlo zbog nedostatka hrabrosti vladajuće većine’

Dulist

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija