Natrag
18.2.2019 19:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Damir Kravar stranku je odveo u krivom smjeru”

27.7.2012 @ 15:02 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Županijsko vijeće Hrvatske stranke prava Dubrovačko – neretvanske županije reagiralo je na priopćenje Damira Kravara koji je dao ostavku na mjesto predsjednika. Priopćenje donosimo u cijelosti:

– Hrvatska stranka prava je dr. Damiru Kravaru ukazala povjerenje vođenja stranke na nivou Dubrovačko neretvanske županije i u tom smislu, što je prihvatio tako tešku zadaću, stranka mu se  iskreno zahvaljuje jer ju je kao starija osoba, tim vjerojatno i iskusnija, trebao povesti u pravom smijeru, ali na žalost zbog ''vanjskog utjecaja'' stranku je odveo u krivom smjeru. Time je stvorio nepovjerenje koje je dovelo do njegove ostavke.
 
Hrvatska stranka prava  Dubrovačko – neretvanske županije inicirala je, poticala i zagovarala te je prva krenula u djelatnosti oko ujedinjenja pravaštva na nivou Dubrovačko neretvanske županije. Ona ostaje i dalje na toj crti najvažnije zadaće  da u tim nastojanjima pokuša ujediniti pravaštvo kako bi na  lokalne izbore izašli skupa i što spremniji. Zadaću ujedinjenja pravaštva gosp. Kravar nije uspio odraditi, jer to što je on radio nije bilo u interesu Hrvatske stranke prava pa je svojim krivim procjenama i radnjama, a svakako i potezima naštetio stranci. 
 
Stoga je gos. Damir Kravar zbog političkog neiskustva i vođenja stranke u krivom smjeru morao podnijeti neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Županijskog Vijeća HSP-a Dubrovačko neretvanske županije – ističe se u priopćenju Županijskog vijeća HSP-a kojeg potpisuje tajnik Mladen Jurković.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana