Sport

DALMATINSKA LIGA Aedium iz Makarske s 15 medalja

DALMATINSKA LIGA Aedium iz Makarske s 15 medalja

Članovi Badmintonskog kluba Aedium osvojili su 15 medalja, od čega 7 pojedinačnih i 8 parskih, na turniru 2. kola Dalmatinske lige 2018., koji se protekle nedjelje održao u Makarskoj.

-Vrijedi istaknuti Karlu Ivu Vuletić, Nou Selmani i Davora Makivića koji su osvojili po dvije zlatne medalje – ističu iz BK Aediuma.

U konkurenciji poletarki (U11) pojedinačno Karla Iva Vuletić bila je 1., Erika Konjuh 4., Lea Burazor 6., a Karla Guca 8. Kod mlađih kadeta (U13) pojedinačno Davor Makivić je bio 1., Patrik Konjuh 2., Patrik Karamatić 4., a Niko Šumić 7. Kod mlađih kadetkinja (U13) pojedinačno Lučia Galjer bila je 1., Ana Letunić 4., a Allani Lunjić 5. U konkurenciji kadetkinja (U15) pojedinačno Noa Selmani je bio 1., Nika Masle 2., a Vita Car 5. Kod mlađih juniorki (U17) pojedinačno Dora Šurković je bila 2.

U konkurenciji poletarki (U11) u ženskom paru Karla Iva Vuletić i Karla Guca su bile 1., a Erika Konjuh i Lea Burazor 3. Kod mlađih kadeta (U13) u muškom paru Patrik Karamatić i Davor Makivić bili su 1., a Patrik Konjuh i Niko Šumić 3. U konkurenciji mlađih kadetkinja (U13) u ženskom paru Allani Lunjić i Ana Letunić bile su 2.mj.), a Lučia Galjer 4. Kod kadetkinja (U15) u ženskom paru Nika Masle i Noa Selmani bile su 1., a Vita Car 3. Kod mlađih juniorki (U17) u ženskom paru Dora Šurković je bila 2.

Na turniru je ukupno sudjelovalo 63 natjecatelja iz Zadra, Splita, Makarske, Visa i Dubrovnika, a Aedium je nastupio pod trenerskim vodstvom Vlaha Čerjana.

Sljedeće 3. kolo odigrat će se na jesen u Splitu.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist