Sport

I DALJE U IGRI ‘Barakude’ u Grčkoj

Vaterpolo reprezentacija

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otputovala je jutros na uzvratnu utakmicu FINA Svjetske lige u Grčku. Vaterpolisti još uvijek imaju teoretske šanse za prolazak na finalni turnir ove lige u Dubai.

– Idemo pokušati pobijediti i dobiti ovu utakmicu. I dalje smo u igri za odlazak na finalni turnir no nismo kompletni i to nam predstavlja problem. Grčku treba respektirati jer je zaista sjajna reprezentacija koja je napravila veliki skok u svjetskom vaterpolu i očekuje nas teška utakmica – izjavio je izbornik Ivica Tucak te komentirao jučer izvučenu skupinu za Europsko prvenstvo:

– Za Europsko prvenstvo nismo mogli dobiti težu skupinu. Kako smo bili u petoj jakosnoj skupini nismo ni mogli očekivati puno bolje. Srbija i Mađarska su vrh Svjetskog vaterpola no smatram da imamo snage da ukoliko budemo kompletni napravimo dobar rezultat.

– Bit će ovo zaista teška utakmica u Grčkoj. Idemo na put oslabljeni, bez Andra Bušlje i Sandra Sukna. Moramo zaigrati kao protiv Slovačke i bit ćemo na dobrom putu – izjavio je kapetan Josip Pavić i dodao:
– Nemam posebnih komentara na ždrijeb, takav je kakav je i možemo svakog dobiti. Trebali bi biti što bolji u skupini kako bi nam u slučaju prolaska dalje bilo što lakše!

Utakmica Hrvatska – Grčka igra se sutra, u utorak, 11. ožujka u Patrasu u 20 sati.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist