Natrag
18.4.2019 20:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

„Da, ti to možeš“

9.3.2012 @ 13:33 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije organiziralo je okrugli stol „Da, ti to možeš“ posvećenom ženama s invaliditetom.

Na njemu su sudjelovale i zamjenica župana Marija Vučković te pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić.

Marija Vučković tom je prilikom rekla je da je svjesna da institucije ne čine dovoljno da olakšaju ženama s invaliditetom uključivanje u život zajednice. Budući da je ženama s invaliditetom zapošljavanje dodatno otežano, zamjenica je naglasila važnost događaja poput ovog koji tim ženama pružaju priliku da javno ispričaju s kakvim se problemima suočavaju te institucijama da te probleme riješe.

Među sudionicama okruglog stola bile su i paraolimpijka Ana Sršen, glasnogovornica hotela Rixos Libertas Roberta Šimunović, Antonija Kiriđija iz Županijske Lučke uprave, ujedno i članica Društva Multiple Skleroze Dubrovnik, studentica Medija i kulture društva Željka Surla, Sanja i Marina Mustapić te brojni drugi pripadnici javnog života Dubrovačko-neretvanske županije.        
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana