Natrag
23.2.2019 14:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Čut ćemo se u ponedjeljak!”

21.10.2011 @ 13:37 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Ni gradonačelnik Andro Vlahušić, niti bilo tko iz gradske uprave nije našao za shodno odgovoriti na pitanja duLista o važnom pitanju – mogućem bankrotu Grada.

Sve to ukoliko Privredna banka Zagreb za 30 dana sprovede u djelo pokrenuti postupak prisilne naplate čak 100 milijuna kuna neplaćenih obveza po kreditu za gradnju javne garaže!

Mario Tevšić, koji zbog odsutnosti mijenja glasnogovornika Zorana Obradovića, obavijestio nas je kako su u Gradu Dubrovniku upit duLista zaprimili.
– Gradonačelnik će o ovoj temi na sjednici Gradskog vijeća sutra informirati vijećnike i javnost. Ako taj odgovor ipak ne zadovolji potrebe pisanja Vašeg teksta, čut ćemo se u ponedjeljak – šturo nam je odgovorio e-mailom Tevšić, iako smo odgovor na postavljena pitanja zatražili tijekom današnjeg dana za potrebe pisanja teksta na portalu.

Ova reakcija u najmanju ruku čudi, tim više što su informacije o dopisu PBZ-a Gradu i Midia Grupi ionako već objavljene u javnosti. Budući da se navodno dovodi u opasnost gradski proračun, dakle proračun građana Dubrovnika, netko je Pred Dvorom 1 ipak trebao naći za shodno odgovoriti, makar i šturo, na pitanja o ovoj važnoj temi.

Bez obzira što će o njoj sutra politički govor pred vijećnicima održati gradonačelnik, javnost danas zanimaju samo i isključivo činjenice.

Više sreće nismo imali ni s Midia Grupom. Tako nas je Ana Silov, zamjenica voditelja financija i administracije Midia Grupe, obavijestila kako su odgovorne osobe društva Garaža Dubrovnik d.o.o. na službenom putovanju pa nisu u u mogućnosti odgovoriti na pitanja u traženom roku, koji je, napomenuli su, vrlo kratak.

Odgovori će stići u ponedjeljak, pa će javnost o navodnom bankrotu najprije čuti od samog gradonačelnika, a duList će čim dobije odgovore iste i objaviti.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana