DuList IN

CULTURE CLUB REVELIN Vrući vikend uz popularna imena talijanske klupske scene

CULTURE CLUB REVELIN Vrući vikend uz popularna imena talijanske klupske scene

Najbolji provod u Gradu je i ovog vikenda u 32. najboljem klubu u svijetu – Revelinu. Prvi vikend u kolovozu je već tradicionalno rezerviran za najpoznatije talijanske DJ zvijezde koje će na pravi način poželjeti dobrodošlicu svim Talijanima, ali i rasplesati mnogobrojnu publiku. Tako će u petak, subotu i nedjelju posjetitelje zabavljati DJ Amorhouse i Danny Roma.

Osim odlične glazbe, program će ispuniti gosti iznenađenja, ali i vruća plesna koreografija, koja će dodatno zagrijati atmosferu. Poznata talijanska DJ imena, Amorhouse i Danny Roma uvijek donesu jednu posebno veselu energiju koja se idealno uklapa u vruće noći kolovoza.

Centar najbolje ljetne zabave je i dalje klub Revelin. Naime, u kolovozu se u Revelinu očekuje čak deset svjetskih gostovanja! U utorak, 6. kolovoza najavljeno je spektakularno otvaranje Revelin Festivala na kojem će nastupiti neka od najvećih DJ imena današnjice; Ofenbach, Kungs, Miami Rockets i Vanillazi. Festival će trajati puna tri dana.

Potražnja za ulaznicama je velika, stoga osigurajte svoju na vrijeme. Iste su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru svake večeri od 20:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj: 098 533 531.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist