Natrag
26.3.2019 22:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

CRVENI KRIŽ Tečaj za spasioce u Dubrovniku

30.3.2017 @ 8:55 Dulist Aktualno

Podijelite:

Da bi se smanjio broj nesreća povezanih s vodom, a pogotovo broj utapanja, uspostavljen je nacionalni sustav prevencije utapanja i sprečavanja nezgoda povezanih s vodom.

Hrvatski Crveni križ na temelju javne ovlasti vodi Službu spašavanja života na vodi na temelju međunarodno priznatih standarda, provodi tečajeve za osposobljavanje spasilaca, instruktora i voditelja spasilačkih postaja, vodi evidenciju o osposobljenosti spasilaca, instruktora i voditelja spasilačkih postaja, te provodi obnovu znanja i praktičnih vještina spasilaca. Donosi pravila i standarde spasilačkih postaja i provodi procjenu rizika na kupalištima.

Program osposobljavanja spasilaca nastavlja se i u ovoj godini, a prije izlaska na tečaj potrebno je proći testiranja koja su uvjet za pristup tečaju.

Testiranje će u Dubrovniku biti održano 21. travnja od 13:30 sati do 14:30 sati na bazenu u Gružu.
Kriteriji za pristup tečaju nalaze se na Web stranici Dubrovačkog Crvenog križa: www.crvenikrizdubrovnik.hr. Tečaj će se u Dubrovniku održati od 5. do 11. lipnja 2017. godine.

-Pozivamo sve zainteresirane da popune on-line pristupnicu i treniraju do 21. travnja – poručuju iz dubrovačkog Crvenog križa.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana