Aktualno

CROATIA AIRLINES Prvi jutrošnji let za Zagreb otkazan zbog nepovoljnog vremena, popodne uveden dodatni

CROATIA AIRLINES Prvi jutrošnji let za Zagreb otkazan zbog nepovoljnog vremena, popodne uveden dodatni

Nakon što smo jučer pisali kako je prvi jutrošnji let Croatije Airlines u 6.40 iz Zračne luke Dubrovnik prema Zagrebu otkazan te pokušali doznati razlog otkazivanja, jutros su nam iz Croatije Airlines pojasnili su o čemu je riječ.

-Jutrošnji let OU661 Dubrovnik – Zagreb otkazan je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta na području Dubrovnika, odnosno jakoga južnog vjetra koji dodatno smanjuje meteorološke kriterije za sigurno slijetanje zrakoplova na trenutno dostupnu dužinu uzletno-sletne staze Zračne luke Dubrovnik. Let je otkazan jučer poslijepodne na temelju vremenske prognoze za današnji dan, odnosno procjene da se neće moći obaviti kako je planirano i to zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u kombinaciji sa svim postojećim ograničenjima uzrokovanim radovima na rekonstrukciji uzletno-sletne staze ZL Dubrovnik – poručili su iz Croatije Airlines.

Također, naveli su, u skladu s ovim informacijama, Croatia je već jučer na svojim internetskim stranicama objavila informaciju da će se putnicima se leta OU661 osigurati alternativni prijevoz autobusima do Splita, a zatim zrakoplovom do Zagreba (domaćim putnicima) i u međunarodna odredišta (transfernim putnicima). Dodaju kako je zbog toga danas uveden i dodatni let OU7661 Split – Zagreb u 12.55 sati kako bi se svim putnicima s dubrovačkog područja omogućio što brži prijevoz do njihovih krajnjih odredišta.

-Vrijedi podsjetiti kako Croatia Airlines na svojim internetskim stranicama svakoga dana objavljuje informacije o letovima u Dubrovnik i iz Dubrovnika koji se planiraju obaviti sljedećeg dana. Pritom kompanija zadržava pravo na promjene u slučaju izvanrednih okolnosti, osobito zbog vremenskih prilika, vodeći brigu prije svega o sigurnosti putnika i posade – stoji u odgovoru Croatije Airlinesa.

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist