Natrag
16.2.2019 06:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Crni otok – bijela vina

17.7.2013 @ 11:56 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

U gradu Korčuli 21. srpnja održat će se manifestacija Festival vina otoka Korčule “ Crni otok-bijela vina”, s početkom u 20:00 sati na Trgu Sv. Justine.

Festival vina „Crni otok-bijela vina“ u centru grada Korčule (Trg Sv. Justine) predstavlja otok Korčulu kao izvrsnu vinsku destinaciju sa bogatom ponudom vrhunskih bijelih vina.
Uz kušanje autohtonih vrhunskih bijelih vina otoka Korčule, prvenstveno vinskih sorti pošipa i grka posjetitelji će uživati uz pjesmu ženske klape Škerac.
 
Na događanju će sudjelovati 19 vinarija, zakonski registiranih proizvođača autohtonih bijelih vina sa cijelog područja otoka Korčule. Ovim događanjem će se također promovirati i „Dani Pošipa“ ( 27.7.-4.8. ) i „Festival Grka“ ( 28.07. i 11.08.), koji će se pojedinačno nastaviti održavati tijekom ljetnih mjeseci u Čari-Smokvici  i Lumbardi.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana