DuList IN

CRAFT BEER FESTIVAL Nastupaju Let 3 i Edo Maajka, a očekuje vas i 50 vrsta piva!

CRAFT BEER FESTIVAL Nastupaju Let 3 i Edo Maajka, a očekuje vas i 50 vrsta piva!

Sljedeći vikend u kampu Solitudo bit će rezerviran za Dubrovnik Craft Beer Festival koji će se održati u sklopu Ljeta u Valamaru, a uz podršku TZ grada Dubrovnika.

Bit će to čak drugo ovogodišnje, a treće sveukupno, izdanje Festivala koje je oduševio sve pivoljupce i ljubitelje dobre glazbe. Novo izdanje DUCBF-a koje će se održati 31.08. i 01.09. donijet će nam besplatne koncerte Leta 3 (prvi dan Festivala) i Eda Maajke (2. dan Festivala), zabavu uz DJ-eve Raw Syndicate Booking, više od 50 vrsta craft piva, Street food i Homebrew kutak, a najbolje od svega je što će ulaz na Festival za sve posjetitelje biti potpuno besplatan.

Osim toga što će moći kušati na desetke vrsta piva pripravljenih u više od 20 mikro pivovara, svi posjetitelji Festivala moći će isprobati razne delicije u Street food kutku, upoznati lokalne kućne pivare u Homebrew kutku, a za one koji nisu zaljubljenici u pivo na raspolaganju će biti šank s drugim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Oba dana Festival će raditi od 18 sati do jedan sat iza ponoći, a osim ranije spomenutih koncerata, prije i poslije njih sve će okupljene zabavljati DJ-evi. Za sve posjetitelje koji na Festival dođu osobnim automobilom, bit će osiguran i besplatan parking.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist