DuList IN

COSMIC GATE Kad Nijemci rade party nitko ne stoji na mjestu!

COSMIC GATE Kad Nijemci rade party nitko ne stoji na mjestu!

Revelin je sinoć ponovno bio poprište vrhunskog partyja. Dubroovčane i goste zabavljao je njemači dvojac Cosmic Gate, koji je svim okupljenima servirao svoju viziju kombinacije trancea electro ritma. Kako je to izgledalo možete naravno provjeriti u fotogaleriji.

Inače, Cosmic Gate je njemački trance duo koji čine Claus Terhoeven i Stefan Bossems. Legende trance scene poznati su po uzbudljivim melodijama s move-on ritmovima, koji uvijek ponovno pokreću i probude emocije kod publike.Prvi singl s kojim su se vinuli top ljestivice bio je “The Drums”, nakon čega su uslijedio “Exploration Of Space”, “Mental Atmosphere” a njihov “Somewhere over the Rainbow” je remix poznate melodije filma Čarobnjak iz Oza. Uz svoje autorske radove, Cosimic Gate su napravili remixe za umjetnike kao što su Tiësto (Urban Train), Ferry Corsten (Punk), Blank & Jones (DFF), Israel Kamakawiwo’ole (Somewhere Over the Rainbow), Svenson & Gielen (Answer the Question) i Vanessa-Mae (White Bird), i James Hornera na temu iz filma Avatar- ” I See You”.

Cosimic Gate svirali su preko ” 1000 noći” po cijelom svijetu sa brojkom koncerata od 130 godišnje, te bili gosti mnogih poznatih klubova kao što su Ministry of Sound i Privilege Ibiza, ASOT600 – Ultra Pacha, NYC i Marquee- Las Vegas rezidenciji. Krajem petog mjeseca izdali su novi album “Start To Feel” koji je zasjeo ravno na vrh Beatport glazbene ljestvice. Prvi singl “Falling back” naišao je na izvrsne kritike, a DJ Mag ga naziva himnom plesnih podija , dok se od drugog singla” Fair Game” sa albuma “Start to feel” očekuje da postigne jednaku popularnost. Razina popularnosti nedavno izdanog hita “Fair Game” raste iz dana u dan i osvaja publiku širom svijeta, a “Fair game” je ujedno i prva suradnja tandema Nic & Bossi sa Orjanom Nilsenom, neospornim autoritetom u svijetu produkcije plesne glazbe.

Tijekom poslijednjih godina Cosmic Gate se odmakao od žestine trance-a i sa više suptilnosti uplivao u elektronske ritmove zadržavajući i dalje svoj energični stav.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist