Grad

Ćorluki prijete sankcije zbog vrata mjenjačnice na Stradunu

Vlasnik poslovnog prostora na Stradunu, bosansko-hercegovački poduzetnik Petar Ćorluka, u kojem je donedavno bila smještena trgovina Kraš, a u kojem je protekle subote osvanula još jedna mjenjačnica zbog nedopuštenih preinaka vanjske stolarije mogao bi biti sankcioniran, poručili su iz Konzervatorskog odjela u Dubrovniku.

Dokument u kojem se može iščitati da je Odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje, objavio je predsjednik Gradskog kotara Grad Marin Krstulović u istoimenoj Facebook grupi. Vlasnik/investitor, dalje piše, dužan je vratiti kulturno dobro u stanje prije početka radova u skladu s posebnim uvjetima koje je izdao spomenuti Konzervatorski odjel. Eventualne sankcije prema investitoru radova utvrdit će Služba za inspekcijske poslove zaštite kulturne baštine Ministarstva kulture.

Pročitajte još

Sviđa li vam se nova LED rasvjeta?

Dulist

Grad nudi sporazumno rješenje vlasnicima zemlje na budućoj cesti Most – Osojnik

Dulist

SANACIJA BOURBONA Jesmo li potrošili vrijeme čekajući analizu Građevinskog fakulteta?

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija