Aktualno

Ćorluka za DuList o bankomatima na njegovoj zgradi

Nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje vezano za prostor na Stradunu u kojem je odnedavno otvorena mjenjačnica Auro Domusa, a koji je u vlasništvu bosansko-hercegovačkog poduzetnika Petra Ćorluke, o čemu je DuList prvi pisao, kontaktirali smo Ćorluku za komentar na cjelokupnu situaciju.

-Nismo nimalo zadovoljni ovime što se radi, ne volim kada se nešto napravi bez suglasnosti konzervatora. S Auro Domusom smo potpisali ugovor na godinu dana dok se ne pojavi nešto interesantnije što bismo tu mogli otvoriti. Njihova djelatnost je takva kakva jest i mi na nju ne možemo utjecati niti im diktirati što smiju raditi, a što ne. Grad bi trebao određivati kakoće izlozi izgledati. Moja tvrtka nije investitor nastalih radova u tom prostoru na Stradunu – rekao je za DuList Petar Ćorluka.

Podsjetimo, njegova je tvrtka nedavno provela natječaj na koji se prijavio značajan broj tvrtki, a među ostalim, kako je DuList prvi pisao, ponudu je predao i Auro Domus te je, naposljetku ona i prihvaćena.

Pročitajte još

Bodibilderica Amanda Lynn Lowe dvomilijunta putnica Zračne luke

Dulist

DRŽITE SE HLADA U subotu velika opasnost od toplinskog vala

Dulist

VATROGASCI ZA VATROGASCA Pomozimo Kristijanu koji je u požaru izgubio obiteljski dom

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija