Aktualno

Ćorluka za DuList o bankomatima na njegovoj zgradi

Nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje vezano za prostor na Stradunu u kojem je odnedavno otvorena mjenjačnica Auro Domusa, a koji je u vlasništvu bosansko-hercegovačkog poduzetnika Petra Ćorluke, o čemu je DuList prvi pisao, kontaktirali smo Ćorluku za komentar na cjelokupnu situaciju.

-Nismo nimalo zadovoljni ovime što se radi, ne volim kada se nešto napravi bez suglasnosti konzervatora. S Auro Domusom smo potpisali ugovor na godinu dana dok se ne pojavi nešto interesantnije što bismo tu mogli otvoriti. Njihova djelatnost je takva kakva jest i mi na nju ne možemo utjecati niti im diktirati što smiju raditi, a što ne. Grad bi trebao određivati kakoće izlozi izgledati. Moja tvrtka nije investitor nastalih radova u tom prostoru na Stradunu – rekao je za DuList Petar Ćorluka.

Podsjetimo, njegova je tvrtka nedavno provela natječaj na koji se prijavio značajan broj tvrtki, a među ostalim, kako je DuList prvi pisao, ponudu je predao i Auro Domus te je, naposljetku ona i prihvaćena.

Pročitajte još

Slijedi li nam novi trend? Apartmani idu u dugoročni najam!

Leona Rašica

Libertasov šalter u Gružu se zatvara, onaj na Pilama ima novo radno vrijeme

Dulist

Orlanda Tokić upalila svijeću ljubavi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija