AktualnoUrednički izbor

Ćorluka za DuList o bankomatima na njegovoj zgradi

Ćorluka za DuList o bankomatima na njegovoj zgradi

Nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje vezano za prostor na Stradunu u kojem je odnedavno otvorena mjenjačnica Auro Domusa, a koji je u vlasništvu bosansko-hercegovačkog poduzetnika Petra Ćorluke, o čemu je DuList prvi pisao, kontaktirali smo Ćorluku za komentar na cjelokupnu situaciju.

-Nismo nimalo zadovoljni ovime što se radi, ne volim kada se nešto napravi bez suglasnosti konzervatora. S Auro Domusom smo potpisali ugovor na godinu dana dok se ne pojavi nešto interesantnije što bismo tu mogli otvoriti. Njihova djelatnost je takva kakva jest i mi na nju ne možemo utjecati niti im diktirati što smiju raditi, a što ne. Grad bi trebao određivati kakoće izlozi izgledati. Moja tvrtka nije investitor nastalih radova u tom prostoru na Stradunu – rekao je za DuList Petar Ćorluka.

Podsjetimo, njegova je tvrtka nedavno provela natječaj na koji se prijavio značajan broj tvrtki, a među ostalim, kako je DuList prvi pisao, ponudu je predao i Auro Domus te je, naposljetku ona i prihvaćena.

Pročitajte još

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

BLAGDAN JE SV. JOSIPA Tate, sretan vam vaš dan!

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist