DuList IN

Colonia u Vrtovima Sunca za doček!

Colonia u Vrtovima Sunca za doček!

Nova godina u Dubrovačkim vrtovima Sunca slavi se uz Coloniju, najpopularniju hrvatsku dance grupu – Indira Vladić, Boris Đurđević i Tomislav Jelić odlučili su prirediti pravi spektakl svim gostima te večeri.

Doček Nove godine bit će zapamćen po vrhunskoj zabavi, bogatoj gastro ponudi, živoj glazbi i plesnom spektaklu u dvorani Soderini. Novogodišnji paket u Dubrovačkim Vrtovima Sunca uključuje pet dana programa od 28. prosinca do 2. siječnja 2013.godine.

Goste očekuje piće dobrodošlice , buffet večera s glazbom uživo, Noć Jazza 30. prosinca u baru Maraska, svakodnevna popodnevna čajanka sa slasticama i kolačima uz pratnju klavira te mnoga druga iznenađenja.

Novogodišnji program započinje koktelom dobrodošlice i gala večerom u pet slijedova, uz lutriju s bogatim nagradama, a kao šlag na torti stiže i Colonia.

Prvi novogodišnji dan započet će doručkom koji će trajati sve do 13 sati, a već navečer slijedi repriza novogodišnje proslave uz latino ritmove za sve one željne dodatne zabave.

– Obožavam Dubrovnik i baš me veseli što ćemo nastupiti u Dubrovačkim Vrtovima Sunca. Ekipa će biti odlična i ovom prilikom pozivam sve da nam se pridruže kako bi se zajedno sjajno zabavili, smijali i pjevali do zore. Uz takvu atmosferu, 2013. će sigurno biti bolja neko ikad – istaknula je Indira Vladić.
 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist