Natrag
24.6.2018 22:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čokolino spremno, u ponedjeljak ždrijeb

1.7.2012 @ 15:44 Andrea Falkoni Račić Sport

Podijelite:

Do početka jubilarnog 20. izdanja Turnira na malih barica 'Montovjerna 2012' ostao je svega jedan dan. Sutra, u ponedjeljak 2. srpnja na rasporedu je ždrijeb skupina, koji će se održati

na igralištu ''Mali Wembley'' na dnu naselja Čokolino u 20 sati.

U proteklih tjedan dana mnogobrojne momčadi su već osigurale nastup na najpoznatijem i najbrojnijem turniru u Dubrovniku, a najveći odaziv očekuje se upravo posljednji dan, kao što je to običaj posljednjih godina.

Kotizacija po momčadi je 500 kuna, a najbolja momčad bit će nagrađena s 5.000 kuna i pokalom, drugoplasirana s 3.000 kuna (+pokal) i trećeplasirana 1.500 (+pokal). Uz tri najbolje plasirane momčadi, najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal 'Hrabro srce').  

Prema propozicijama natjecanja igrat će se 3+1, vremenski 2×15 minuta, a od osmine finala turnira 2×20 minuta. Svaka momčad može prijaviti maksimalno deset igrača, što je bio slučaj i proteklih godina. Organizator je potvrdio da će i uplata za turnir, kao i nagrade za najbolje momčadi ostati nepromijenjene.

Što se tiče sustava natjecanja, trajanje turnira ovisi o broju prijavljenih momčadi. U slučaju rušenja rekorda, što je bio slučaj prošle godine (56 momčadi!), turnir će potrajati tjedan dana više, a u suprotnom, ljubitelji malog nogometa uživati će puna četiri tjedna u vrhunskim futsal potezima. Pravdu će i ove godine dijeliti 'vječne zviždaljke' turnira, Marino Beletić i Dean Delevski.

Prijave momčadi se primaju u prostorijama ASD Montovjerna svakoga dana od 10-13 i 18-23 sata, dok sve informacije vezane za turnir možete dobiti na tel. 099/3504-124. Amatersko sportsko društvo Montovjerna već treću godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama Društva, svim momčadima osigurava jedinstveno praćenje turnira.

Naime, i ove godine, turnir će na stranici www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u svakom trenutku biti u mogućnosti pogledati LIVE rezultate svake utakmice, raspored utakmica, tablice te popis igrača svake momčadi. Organizator turnira Amatersko sportsko društvo Montovjerna svim sudionicima jamči jednake uvjete.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana