Sport

ČOKOLINO 2016 Mogu li u turniru ostati prvaci iz 2014. godine?

ČOKOLINO 2016 Mogu li u turniru ostati prvaci iz 2014. godine?

Miho Dadić se tri minuta prije kraja susreta protiv DUSTRE pobrinuo za plasman svoje momčadi u šesnaestinu finala turnira na male barice „Čokolino 2016.“.

Dadić united-u dovoljan je bio i bod protiv aktualnih dopravaka natjecanja, ali sve do 27. minute izgledalo je kako će to biti preteška misija za momčad u kojoj pravo nastupa imaju samo oni koji se prezivaju – Dadić. Povela je DUSTRA preko Maroja Kokanovića, na kraju s 1:1 zadovoljni i jedni i drugi. To se ne može reći i za Caffe bar Ollou, očekivali su domaćini pomoć DUSTRE i njihovu pobjedu jer sada ovise o drugim rezultatima za jedno od dva najbolja četvrta mjesta. Učinili su svoje uvjerljivom pobjedom protiv momčadi 23, idući dani će dati odgovor na pitanje, dovoljno ili ne za drugi dio natjecanja?

Bilo je onih koji su dvojili hoće li se Konavljani pojaviti na susretu posljednjeg kola protiv Gangbang squad-a, no igrači Autoservisa Rabbit su u Čokolino stigli tri minute prije početka utakmice i po viđenom, potpuno zasluženo izborili pravo nastupa među 32 najbolja sastava. Uvjerljiv je bio DB kantun protiv Deusa, znalački je Maroje Brbora razmišljao o pojačanjima jer nakon što se u prošloj utakmici iskazao Maro Hađija, sada je najbolji bio Kiko Smoljko. Kada bi ih voditelj još znao modno uskladiti, gdje bi im bio kraj?!

Rezultati (Petak, 29. srpnja)
Orašac – Stanica Gruž 1 : 1, Maximo Čupavac – Heracles Gwantyerra 2 : 3, DUSTRA – Dadić united 1 : 1, Caffe bar Olloa – 23 6 : 1, Autoservis Rabbit – Gangbang squad 2 : 0, Deus – DB kantun 1 : 5

Raspored (Subota, 30. srpnja)
19:00 CB Mališ (1 bod) – Brazil (0 bodova)
Igračima Caffe bara Mališ jedino igra pobjeda od šest pogodaka razlike za kakvu – takvu nadu da bi kao najbolji četvrti mogli vidjeti šesnaestinu finala. Brazil je s tri poraza izgubio sve izglede.

19:40 Pizza shop (9 bodova) – Libertas krstarenja d.o.o. (7 bodova)
Ove dvije momčadi već su osigurale šesnaestinu finala, a u međusobnom susretu odlučit će o pobjedniku skupine F. Libertas krstarenju d.o.o. igra jedino pobjeda, Pizzi shop je dovoljan i bod za broj jedan.

20:20 Pipl mast trast as (0 bodova)– Maritimo (0 bodova)
Susret za prestiž i četvrto mjesto u skupini J. Ni jedni ni drugi ne mogu među 32 najbolja sastava „Čokolina 2016.“. Mogu li do prvih bodova „mornari“ ili će „piplsi“ konačno naplatiti veliku želju i trud?

21:00 Medvjedići dobrog srca (7 bodova) – Marin med (7 bodova)
Tko pobijedi, bit će prvi u skupini I. Uoči posljednjeg kola izjednačeni na vrhu, neriješeni rezultat značit će kako ćemo pobjednika skupine dobiti nakon izvođenja penala.

21:40 Kantafig (4 boda) – Celtic bar Belfast (9 bodova)
Celtic bar Belfast je već osigurao prvo mjesto u skupini B, ali zato će večerašnji susret biti presudan za pobjednika iz 2014. godine. Pobjeda im donosi drugo mjesto, bodom će vjerojatno biti četvrti uz neizvjesne šanse za jedno od dva dodatna mjesta koje vodi među 32 najbolja, a porazom će zaključiti nastup na ovogodišnjem turniru. Susret koji se s nestrpljenjem očekuje na „Malom Wembley-u“.

22:20 Sport pub Mario (6 bodova) – Strava team (6 bodova)
Počinje rasplet u skupini A gdje je jedino šest sastava i gdje se kolo prije kraja samo zna kako su šesnaestini finala najbliže branitelji naslova – Brkati slonovi. Dodatna draž je činjenica kako će se nakon posljednje utakmice izbrisati svi rezultati šestoplasiranog sastava skupine. I jednima i drugima bi najsigurnije bilo doći do sva tri boda, a u slučaju remija, slaviti na penale.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr