Natrag
20.2.2019 02:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čokoladi istekao rok trajanja

8.9.2012 @ 16:45 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Iz Kraša stigao je odgovor vezano za čokoladicu „Životinjsko carsvto“ koju je naš čitatelj kupio u Konzumovoj trgovini na Korčuli, a u kojoj pronašao crve.

Odgovor prenosimo u cijelosti:
 
– Tehnološki proces proizvodnje Kraševih čokolada obavlja se u strogo kontroliranim uvjetima i praktično je nemoguće da za vrijeme njega dođe do ovakvog vanjskog utjecaja na sam proizvod. Tim više što se radi o čistom čokoladnom proizvodu koji sami po sebi nisu poznati po ovakvom tipu reklamacija.
Prema priloženoj foto dokumentaciji razvidno je da je proizvodu rok trajanja istekao jučer, a na uvjete skladištenja i izlaganja u samoj trgovini ili u samom prijenosu proizvoda nakon kupnje nažalost nemamo nadzora.

Žao nam je što se kupcu to dogodilo upravo s našim proizvodom koji ćemo bez obzira na sve navedeno zamijeniti ispravnim, izravno iz tvornice – navodi se u odgovoru.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana