Sport

CITY GAMES Ombla iz Komolca prvak Hrvatske!

CITY GAMES Ombla iz Komolca prvak Hrvatske!

Potraga za novim prvacima Hrvatske završila je spektakularnim nadmetanjem u velikom finalu City Games održanom na otoku Viru pored Zadra gdje je Ombla iz Komolca postala prvak Hrvatske! Ovo je prvi put da se jedna dubrovačka ekipa plasirala u međunarodno finale.

Ovaj sportsko – zabavni dogadaj privukao je veliki broj ekipa duž cijele jadranske obale, ali i ostatka Hrvatske.

Tako su se ove godine nakon uspješnih kvalifikacija u finalu našle ekipe iz Đakova, Duge Rese, otoka Krka, Pašmana, Malog Lošinja domaćina Vira te čak dvije ekipe iz dubrovačkog kraja – AŠD Orašac i pobjednik Ombla. Brojni gledatelji i navijači uživali su gledajući nadmetanje ekipa u 5 različitih disciplina – Vino, Spašavanje turistkinje, Pršut, Mošarka i Veslo. Treba napomenuti da je ekipa Omble tijekom cijelog finala dominirala u svim igrama, dok ih je u stopu pratila ekipa Orašca koja je završila natjecanje na visokom drugom mjestu.

-Mogu reći da smo priželjkivali, ali nismo očekivali ovakav uspjeh. Jako sam ponosna na svoj tim i što po prvi puta donosimo City Games titulu prvaka Hrvatske u Dubrovnik! Čestitam i ostalim ekipama na izvrsnoj igri i poštenom nadmetanju. Jedva čekamo međunarodno finale! sa smješkom je izjavila kapetanica Omble Mihaela Pavlović.

-Pošto je ovo nama prvi put da smo u finalu City Games u kojem smo na kraju osvojili drugo mjesto, jednostavno smo extra zadovoljni. U igrama smo bili, ajmo reć, zlatna sredina i u zadnjoj igri (veslo) smo dali sve od sebe i bili najbolji. Zahvalio bih svim natjecateljima, nasim naboljim i najludjim navijacima, a posebno ekipi iz Komolca na osvojenom prvom mjestu, ipak nije mala stvar kad u Dubrovnik dodu zlatna i srebrena medalja – izjavio je kapetan AŠD Orašac Marijan Dadić.

Veliki uspjeh Omble koja će braniti boje Hrvatske na međunarodnom prvenstvu City games ostvarili su:

Mihaela Pavlović, Katarina Pavlović, Ivan Jurić, Nikša Bušlje, Mario Šopar i Andro Drašković.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist