DuList IN

CITY GAMES 2018. Komolac osvojio kvalifikacije u Zatonu

CITY GAMES 2018. Komolac osvojio kvalifikacije u Zatonu
Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Nakon više od mjesec dana međunarodne turneje, popularne ljetne igre za sve generacije vratile su se na hrvatsku obalu. U organizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika i Adria Events agencije u Zatonu su sinoć održane prve hrvatske kvalifikacije. Pred okupljenim mnoštvom na rivi u Zatonu nadmetalo se 6 ekipa pristiglih iz Dubrovnika (Žuti mix i #Emershow), Komolca (Ombla), Neuma (Muzgavci) i Zatona (Rekreativci i Majkovi).

Natjecanje najbolje otvaraju momci i djevojke iz Komolca. Sa 115 punata u igri ‘Leteći vaterpolo’, koji je zbog visine rive ovaj puta bio zaista leteći, i sa vremenom od 2:01 min u ‘Spašavanju turistkinje’ osvajaju maksimalan bodovni učinak u prve dvije igre. Rezultatsku neizvjesnost natjecanja na kratko vraćaju ‘Majkovi’. Oni u ‘Utrci magaraca’ i “Pršutu’ ostvaruju najbolja vremena nakon čega se bodovni zaostatak između prvoplasirane ekipe iz Komolca i “Majkova” smanjuje na 8 bodova.

Posljednje dvije igre donijele su zanimljivu borbu za drugo mjesto. Do tada pritajeni ‘Muzgavci’ iz Neuma prikazuju svu svoju vještinu i snagu u igrama ‘Mošarka’ i ‘Veslo’. Sa ukupno 25 osvojenih bodova iz posljednje dvije igre preskaču ‘Majkove’ i u Neum zasluženo odnose srebrnu medalju. Na kraju svih šest igara najbolja, najbrža i najspretnija bila je ekipa ‘Ombla’ iz Komolca koja sa ukupno 52 boda osvojila zlatnu medalju i sa pjesmom proslavila ovaj uspjeh.

Nakon Zatona City Games karavana kreće prema Okrugu u kojem će se 04.08. održati drugi HR Challenger i u kojem ćemo dobiti druge finaliste City Games natjecanja u Hrvatskoj.

REZULTATI – Zaton (HR KVALIFIKACIJE) 02.08.2018

1. mjesto: Komolac (Ombla) – 52 boda
2. mjesto: Neum (Muzgavci) – 45 bodova
3. mjesto: Majkovi (Majkovi) – 39 bodova
4. mjesto: Zaton (Rekreativci) – 29 bodova
5. mjesto: Dubrovnik (Žuti Mix) – 20 bodova
6. mjesto: Dubrovnik (#Emershow) – 12 bodova

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist