Aktualno

Čitatelji izabrali: Antun Žeravica

Čitatelji su odlučili. POZITIVAC 2012. godine je župski humanitarac Antun Žeravica, inicijator brojnih humanitarnih akcija.

Na čelu je aktiva župskih darivatelja krvi, a njegova udruga Hvala što postojiš organizira brojne humanitarne akcije kao što je koncert za pomoć potrebitoj župskoj obitelji.

Dobitnik je i godišnje nagrade Općine Župa dubrovačka za 2011. godinu i to za nesebičan doprinos u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi na području Župe. U izboru duLista Žeravica je dobio 39,3 posto od ukupno 1281 glasa.

Drugo mjesto pripalo je Ani Konjuh, mladoj dubrovačkoj tenisačici, koja je osvojila 19,8 posto vaših glasova. Treći je vaterpolist Juga Nikša Dobud s osvojenih 6,9 posto glasova, dok je na četvrtom mjestu direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić s osvojenih 6,5 posto glasova.

U novom broju duLista koji je u prodaji 9. siječnja donosimo razgovor s POZITIVCEM 2012. Antunom Žeravicom.

KONAČNI REZULTATI

Antun Žeravica 39,3 posto glasova
Ana Konjuh 19,8 posto
Nikša Dobud 6,9 posto
Roko Tolić 6,5 posto
Mariela Marković 6,3 posto
Vicko Dragojević 5,2 posto
Marija Delija 5,1 posto
Ibrica Jusić 4,2 posto
Antun Maračić 3,7 posto
Dinko Mirić 2,9 posto

Pročitajte još

Dozvoljeno paljenje vatre na otvorenom od 28. do 30. svibnja

Dulist

OPG OBITELJI BUCONIĆ Mati Kate je ‘doktorica za artičoke’, a ni jagode nisu za bacit’!

Mia Njavro Banić

Važna obavijest redakcije DuLista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija