Natrag
20.4.2019 12:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čitanjem oko svijeta s Barbarom Tartaglia Roca

13.4.2017 @ 7:59 Dulist Kultura

Podijelite:

Strastvena čitateljica Barbara Tartaglia Roca odlučila se na nemirnu plovidbu. Osmislivši osobni projekt „Čitanjem oko svijeta“, zadala si je zadatak pročitati po jednu knjigu iz svake zemlje. Obišavši svijet putujući od knjige do knjige, ova knjiška i životna avaturistica, u utorak, 18. travnja u 19 sati uplovit će u Čitaonicu Narodne knjižnice Grad. Poput iskusnog morskog vuka duhovito i zanimljivo ispričat će dogodovištine sa svog trogodišnjeg putovanja, pišu iz Dubrovačkih knjižnica.

Želite li saznati koliko uopće zemalja ima pod kapom nebeskom, kako se opremiti i pripremiti za ovakvo putovanje, gdje su uopće Komori, Kiribati, Tuvalu i Nauru, kakvi gradovi, sela, otoci i otočići kriju najrazličitije ljudske sudbine, kako se kuha, smije, plače, rađa i umire u bliskim i dalekim kulturama, što spaja a što razdvaja, što ljudi vole i čega se boje, jesu li slični ili pak nepomirljivo različiti, saznajte u još jednom predavanju iz ciklusa Putositnice utorkom.

„Sve što čovjek traži nalazi se u svijetu, ali jedini način da običan čovjek vidi 99 % od toga jest knjiga“.

Na odlasku ne zaboravite uzeti plan putovanja, listu zemalja i pročitanih knjiga koju Barbara Tartaglia Roca poklanja svakom dubrovačkom suputniku!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana