Natrag
25.4.2018 10:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čistoća o stanju u Štikovici: Smeće se odvozi šest dana u tjednu, a s Mjesnim odborom radimo na ukidanju tog odlagališta!

19.6.2017 @ 19:03 Dulist Grad

Podijelite:

Nakon što je DuList prenio riječi ogorčenog čitatelja iz Štikovice o prepunom kontejneru na autobusnoj stanici iz dubrovačke Čistoće stigla je reakcija.

– Vezano za objavu na Vašem portalu i stanje u Štikovici u dijelu koji se odnosi na odlaganje otpada obavještavamo Vas da je odlagalište prikazano na fotografiji u sustavu odvoza šest dana u tjednu, a neuredno stanje je posljedica odlaganja izvan dozvoljenog vremena. Odlagalištem se često, obzirom da se nalazi uz samu Jadransku magistralu, koriste građani koji su iz drugih dijelova grada pa čak i drugih općina.
S ciljem rješavanja problema odlaganja otpada u Štikovici, tvrtka Čistoća je u suradnji s Mjesnim odborom Zaton dogovorila podjelu spremnika od 240 litara za kućanstva u Štikovici, a u tijeku je njihova distribucija. Nakon uspostave režima odvoza spremnika iz kućanstava s područja Štikovice razmotriti će se mogućnost ukidanja spomenutog odlagališta – navodi se iz Čistoće.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana