Grad

Čistoća o stanju u Štikovici: Smeće se odvozi šest dana u tjednu, a s Mjesnim odborom radimo na ukidanju tog odlagališta!

Čistoća o stanju u Štikovici: Smeće se odvozi šest dana u tjednu, a s Mjesnim odborom radimo na ukidanju tog odlagališta!

Nakon što je DuList prenio riječi ogorčenog čitatelja iz Štikovice o prepunom kontejneru na autobusnoj stanici iz dubrovačke Čistoće stigla je reakcija.

– Vezano za objavu na Vašem portalu i stanje u Štikovici u dijelu koji se odnosi na odlaganje otpada obavještavamo Vas da je odlagalište prikazano na fotografiji u sustavu odvoza šest dana u tjednu, a neuredno stanje je posljedica odlaganja izvan dozvoljenog vremena. Odlagalištem se često, obzirom da se nalazi uz samu Jadransku magistralu, koriste građani koji su iz drugih dijelova grada pa čak i drugih općina.
S ciljem rješavanja problema odlaganja otpada u Štikovici, tvrtka Čistoća je u suradnji s Mjesnim odborom Zaton dogovorila podjelu spremnika od 240 litara za kućanstva u Štikovici, a u tijeku je njihova distribucija. Nakon uspostave režima odvoza spremnika iz kućanstava s područja Štikovice razmotriti će se mogućnost ukidanja spomenutog odlagališta – navodi se iz Čistoće.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist