Natrag
23.3.2019 03:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čišćenje zelenih površina kampusa

10.4.2012 @ 19:47 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

U ponedjeljak počinje čišćenje zelenih površina na širem prostoru Stare bolnice.

Naime, gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić, rektor Sveučilišta u Dubrovniku Mateo Milković, ravnatelje Opće bolnice Dubrovnik Branko Bazdan te pročelnica Konzervatorskog odjela Ministarstva kulture Žana Baća, obišli su sveučilišni kampus u Staroj bolnici. 
 
Tijekom obilaska dogovoreno je da će čišćenje zelenih površina u širem prostoru Stare bolnice početi već u ponedjeljak, 16. travnja,  a na čišćenju će se angažirati  predstavnici Vrtlara, Čistoće i JVP Dubrovački vatrogasci. 

Grad Dubrovnik nakon današnjeg sastanka očekuje prijedlog Opće bolnice Dubrovnik za način upravljanja objekta "Stare Nautike", koja bi se potom sukladno određenoj namjeni primjereno obnovila i uredila, a sadašnji stanari stambeno zbrinuli kroz gradski socijalni program. Konzervatorskom odjelu će se predstaviti prijedlog prostorno-planskog rješenja Sveučilišnog kampusa, koji se proteže od Rektorata do Ville Čingrija, kako bi se idejno i prometno rješenje moglo uskladiti s konzervatorskim smjernicama do donošenja izmjena i dopuna GUP-a Grada Dubrovnika.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana