DuList IN

‘ĆIRIBU ĆIRIBA’ Simpatična Veloluška predstavila album prvijenac

'ĆIRIBU ĆIRIBA' Simpatična Veloluška predstavila album prvijenac

Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Borna Kotromanić, Dalibor Petko, grupa Pravila igre, Ivan Vukušić, Zsa Zsa, Nika Turković, Matija Cvek, Hana i Ivan Huljić, Uršula Tolj, Elizabeta Brodić i brojni drugi gosti svojim su dolaskom podržali izlazak Domenicinog albuma prvijenca.

Pjevačica čija je pozitivna energija u najkraćem roku oduševila publiku, gotovo jednakom brzinom kojom su to isto učinili i njezini hitovi, mlada je i talentirana Velolučanka Domenica. Otkako se pojavila na hrvatskoj glazbenoj sceni, debitantskim singlom ‘Kad sam s tobom’, svaka njezina sljedeća pjesma polučila je sve veći uspijeh, o čemu svjedoči podatak kako u ovom trenutku broj YouTube pregleda njezinih pjesama prelazi čak 20 milijuna. Iza nje su sada već brojni nastupi, kao i nagrade, od kojih se posebno ističe Grand Prix prošlogodišnjeg izdanja Splitskog festivala. A od nedavno, iza Domenice je i prvi glazbeni album pod nazivom ‘Ćiribu Ćiriba’, koji je u ponedjeljak i službeno predstavljen u novootvorenom zagrebačkom klubu ‘Mint club & more’.

‘Manje je više’, ‘Pišem na tebe’, ‘Ćiribu Ćiriba’, ‘Kad sam s tobom’, ‘Mi protiv nas’, ‘Nema te svit’, ‘Vidi se iz aviona’, ‘Indigo’, ‘Ljubavna limunada’, ‘Baš, baš’, ‘Ne vidim, ne čujem’ – nazivi su pjesama s albuma, od kojih su se neke odavno uvukle publici pod kožu, dok će one novije, premijerno predstavljene na albumu, zasigurno to isto vrlo brzo učiniti. Sve pjesme nastale su u suradnji s autorima Vjekoslavom, Tončijem i Ivanom Huljićem.

‘Preuzbuđena sam što je izašao moj prvi album, napokon je sav (naš) rad i trud izdan u fizičkom obliku. Zaokružili smo priču s 11 pjesama, od toga je 9 singlova već bilo izdano. Iako ljudi ne gledaju na albume kao nekad, ja sam ona generacija koja je odrasla na CD-ima i kazetama pa mi zbog toga to puno znači…” – izjavila je Domenica.

Izlazak albuma prvijenca svojim su dolaskom podržali i brojni Domenicini prijatelji i kolege, među kojima i Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Borna Kotromanić, Dalibor Petko, grupa Pravila igre, Ivan Vukušić, Zsa Zsa, Nika Turković, Matija Cvek, Hana i Ivan Huljić, Uršula Tolj, Elizabeta Brodić te brojni drugi gosti.

Foto: Bojan Zibar

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist