Natrag
23.3.2019 01:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

CineStar u travnju

7.12.2011 @ 13:15 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

U sklopu Ingrinog stambeno-poslovnog kompleksa Dvori Lapad krajem studenog započelo je uređenje multipleks kina CineStar Dubrovnik koji će svoja vrata otvoriti u travnju 2012. godine.  

Krajem studenog ishođene su sve potrebne dozvole te su stečeni uvjeti za početak radova na uređenju tri kinodvorane u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa u uvali Lapad. Nove dvorane bit će jednako opremljene kao i postojeće u skladu sa CineStar Premium standardima što podrazumijeva „wall to wall“ filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (6+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette. Dobra vijest za sve parove – „ljubavna sjedala“ sačinjavat će dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

Kino će također imati lobi u kojem će se nalaziti blagajne za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom, kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

U travnju se očekuje i otvaranje i prvog dubrovačkog supermarketa trgovačkog lanca Studenac, kao i ostalih maloprodajnih i ugostiteljskih sadržaja koji će Dubrovčanima omogućiti kvalitetnije provođenje slobodnog vremena te će doprinijeti kulturnoj i zabavnoj ponudi Grada. Više o ovoj temi razgovarali smo za novi broj DuLista, s direktorom Dvora Lapad Dankom Debanom. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana