Natrag
18.2.2019 01:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Cinestar traži deset zaposlenika

16.4.2012 @ 13:53 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Tvrtka Blitz Cinestar iz Zagreba traži zaposlenike za svoj multipleks u sklopu kompleksa Dvori Lapad čije se otvaranje očekuje 15. svibnja.

Točnije, traži se jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača.

Za mjesto upravitelja potrebno je zadovoljiti uvjet visoke ili više stručne spreme, poznavanje engleskog jezika, dvije godine iskustva te poznavanje rada na PC-u.

Za mjesta dva asistenta upravitelja mogu se javiti oni kandidati koji imaju visoku ili srednju stručnu spremu, znaju engleski jezik, imaju dvije godine iskustva i znaju se služiti PC-em.

Tri buduća kinooperatera morat će ispuniti tražene uvjete, prije svega srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera. Očekuje se poznavanje rada na računalu, a poznavanje engleskog jezika smatra se kao prednost za ovo radno mjesto.

Kandidati za mjesto blagajnika-prodavača, njih četiri, morat će ispuniti uvjet srednje stručne spreme i poznavanja rada na PC-u, dok je znanje engleskog jezika prednost pri prijavi.

Rok za sve prijave je 20. travnja, zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail posao@blitz-cinestar.hr, a sva radna mjesta otvaraju se na neodređeno vrijeme.

Podsjetimo, CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana