Kultura

CIKLUS KNJIŽEVNOST ‘Priče sa satnim mehanizmom’ u Lazaretima

Iz Art radionice Lazareti pozivaju sve zainteresirane na Ciklus književnost u Lazaretima kojeg uređuje i vodi Staša Aras.

U ponedjeljak, 24. rujna u 20 sati ,u goste dolaze Faruk Šehić i Roman Simić. Predstavit će novu knjigu Faruka Šehića, Priče sa satnim mehanizmom, objavljenu u Frakturi ove godine.

-Bablje ljeto je vrijeme za pripremu zimnice. Mi zimnicu pripremamo skupljajući naslove i autore koje ćemo čitati u dugoj zimskoj noći, ako jedne zimske noći neki putnik ili ako sunčano nedjeljno zimsko poslijepodne naredi čitanje. Priče sa satnim mehanizmom predstavit će urednik knjige Roman Simić. Razgovor s dvojicom autora, majstorima kratke priče, moderirat će Staša Aras – istaknuli su organizatori.

Knjiga Priče sa satnim mehanizmom prava je literarna poslastica s podnaslovom Predapokaliptični sevdah. Tekst gust i opojan zasićen iskustvom prošloga i slutnjom budućega otkucava u nama dok ga čitamo i poslije čujemo njihov zvuk još dugo.

Pročitajte još

Uz koncert benda Jall Aux Yeux proslava 20 godina Francuske Alijanse Dubrovnik

Dulist

PRIKAZI KRISTA U SPONZI Izložba ‘Nit’ privukla vjernike i ljubitelje umjetnosti

Dulist.hr

ANTUN PAVEŠKOVIĆ Grad glumi izmišljenu srednjovjekovnu zabit, a nije ispričao svoje priče

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija