Kultura

CIKLUS KNJIŽEVNOST ‘Priče sa satnim mehanizmom’ u Lazaretima

Iz Art radionice Lazareti pozivaju sve zainteresirane na Ciklus književnost u Lazaretima kojeg uređuje i vodi Staša Aras.

U ponedjeljak, 24. rujna u 20 sati ,u goste dolaze Faruk Šehić i Roman Simić. Predstavit će novu knjigu Faruka Šehića, Priče sa satnim mehanizmom, objavljenu u Frakturi ove godine.

-Bablje ljeto je vrijeme za pripremu zimnice. Mi zimnicu pripremamo skupljajući naslove i autore koje ćemo čitati u dugoj zimskoj noći, ako jedne zimske noći neki putnik ili ako sunčano nedjeljno zimsko poslijepodne naredi čitanje. Priče sa satnim mehanizmom predstavit će urednik knjige Roman Simić. Razgovor s dvojicom autora, majstorima kratke priče, moderirat će Staša Aras – istaknuli su organizatori.

Knjiga Priče sa satnim mehanizmom prava je literarna poslastica s podnaslovom Predapokaliptični sevdah. Tekst gust i opojan zasićen iskustvom prošloga i slutnjom budućega otkucava u nama dok ga čitamo i poslije čujemo njihov zvuk još dugo.

Pročitajte još

BEZ KUSTOSA, PREDGOVORA Izložba Lene Kramarić koja je skoro ostala i bez naziva

Dulist.hr

Ljekarništvo Male braće upisano u Registar kulturnih dobara Hrvatske

Dulist

70. IGRE Impresivan slavljenički nastup ansambla LADO unatoč lošem vremenu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija