Politika

Čije predizborne parole slušati?

Čije predizborne parole slušati?

Nedjelja je dan za predizborne skupove u Gradu. Ovaj put svoje programe neće predstaviti 'veliki', već Laburisti i Nezavisna lista dr. Jandrijevića.

Laburisti će program predstaviti na predizbornom skupu na Stradunu ispred Luže u Gradu. Točno u 11 sati. Vjerojatno će svoj prvi govor pred sugrađanima održati i Ana Marija Mladošić, Dubrovkinja kojoj je pripalo četvrto mjesto na listi u X. izbornoj jedinici. Među četrnaest laburista na listi je i Ivan Nikolić kao predstavnik juga Hrvatske. Zanimljivo je kako osim ovo dvoje Dubrovčana, na listi Laburista nema predstavnika iz naše županije. Od njih dvanaest jedan je kandidat s Visa, jedan s Jelse, dok su ostali iz Splita i Solina.
 
U isto vrijeme, dakle u 11 ura ujutro kandidati s Nezavisne lista dr. Jandrijevića održat će konferenciju za novinare u kavani Festival. Na toj nezavisnoj listi također je dvoje kandidata iz Dubrovnika. Nikša Hrdalo je treći, a Karmen Sentić dvanaesta na listi. Što se tiče samog sastava za X. izbornu jedinicu ona je šarolika, pokrivena su područja od Imotskog, Splita, čak i Sinja. NL dr. Jandrijevića u 13 sati planira na Gundulićevoj poljani održati i predizborni skup.  
 
 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist