Crna kronika

ČETVRTI DAN POTRAGE Antonio Levanat još nije pronađen

ČETVRTI DAN POTRAGE Antonio Levanat još nije pronađen

Potraga za nestalim 24-godišnjim Antoniom Levantom ušla je u četvrti dan.

Kako javlja Županijski centar 112 Dubrovnik, akcija traganja i spašavanja nastavljena je i tijekom subote, ali bez uspjeha.

U potragu su bili uključeni policijski službenici, jedan član HGSS Dubrovnik s potražnim psom, jedan član HGSS Orebić te DVD Putnikovići s 18 ljudi i 4 vozila.

Podsjetimo, Antonio je rođen 5. listopada 1991. godine u Dubrovniku, a prebivalište mu je u Stonu (Prisoje 18). Visok je 185 centimetara, slabije je tjelesne građe, a broj stopala mu je 45. Ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ravan nos srednje veličine, uši srednje veličine s malim resicama, ovalnog lica. U trenutku nestanka Antonio je na sebi imao crnu jaknu, traperice i crne cipele.

Kako se može saznati iz ŽC 112, Levanat se u srijedu 27. siječnja udaljio s adrese Dr. Roka Mišetića, nakon čega mu se gubi svaki trag. Pretraživano je šire područje Rijeke Dubrovačke, Nova i Stara Mokošica, Čajkovići,Šumet, Prijevor, Petrovo Selo, područje uz rijeku Omblu te područje grada Dubrovnika.

Nestanak vodi PU dubrovačko-neretvanska, iz koje mole građane da bilo kakvu informaciju o nestalom jave na broj telefona 192.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist