Natrag
20.4.2019 22:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Četvrtfinale LP: Jug – Vasas!

2.3.2012 @ 12:58 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Jaka momčad mađarskog Vasasa protivnik je VK Jugu u četvrtfinalu Europske lige prvaka. Prva utakmica igra se u Dubrovniku, 14. ožujka, a uzvrat u Budimpešti 18. travnja.

Reklo bi se, najteži mogući protivnik. Međutim, Jugaši su optimistični, ukoliko Jugaši žele podići kup pobjednika na Final Fouru u Rimu onda je svejedno tko je protivnik.

– Imali smo mogućnost dobiti Hrceg Novi i Budvu. Osim što su ta putovanja bila jeftina imali smo i siguran prolaz. Ovako smo dobili velike troškove i vjerojatno također siguran prolaz. Vasas jest odlična momčad i opasni su. Pripremit ćemo se dvjesto posto i posebnu pažnju obratiti na Miha Boškovića, igrača koji je veći dio svoje karijere proveo u Dubrovniku i željet će se pokazati u najboljem svijetlu. No, Miho Bošković nije jedina jaka karika. Imaju oni dosta reprezentativaca, ali mi ćemo se pripremit i trebat će puno muke i truda da se to i ostvari – kazao je za službenu stranicu VK Juga trener Veselin Đuho.

Ostali parovi četvrtfinala su Pro Recco – Budva, Primorje – Jadran HN i Mladost – Szeged.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana