Crna kronika

Četiri ozlijeđene osobe

Četiri ozlijeđene osobe

Dvije prometne nesreće s četiri ozlijeđene osobe (dvije teže, dvije lakše) dogodile su se ovog ponedjeljka, 19. rujna na prometnicama Dubrovačko – neretvanske županije. Jedna od njih dogodila se u ulici Pera Bakića u Dubrovniku oko 15 sati.

Naime, 56-godišnji državljanin Italije je upravljao motociklom talijanskih nacionalnih oznaka krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu. Tada je izgubio nadzor nad motociklom i s istim pao na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, a 40-godišnja putnica na motociklu je lakše ozlijeđena.

Druga nesreća dogodila se u blizini mjesta Prud, oko 19 sati, kada je 21-godišnjak upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se županijskom cestom iz smjera sjevera prema jugu. Izgubivši nadzor nad vozilom prešao je u suprotni prometni trak i udario u teretno vozilo, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći vozač teretnog vozila je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, dok je vozač osobnog vozila lakše ozlijeđen.

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist

[VIDEO] Pogledajte trenutke požara na Postiri. Sreća da nitko nije stradao

Dulist