Natrag
24.3.2019 01:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Četiri medalje za kadete JK Dubrovnika

5.5.2012 @ 21:04 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Mlađi kadeti Judo kluba Dubrovnik pod vodstvom trenera Željka Đapića osvojili su četiri medalje na Prvenstvu Hrvatske održanom 5. svibnja 2012. godine u Rijeci.

Do finala je došao Petar Puljić koji je pobijedio u četiri borbe i u finalu nažalost izgubio od judaša iz Požege te osvojio srebrnu medalju u vrlo jakoj kategoriji do 42 kilograma.

Brončanu medalju je osvojila Mihaela Stjepović u kategorjii do 57 kilograma koja nakon poraza u prvom kolu pobjeđuje u četiri borbe.
Također brončanu medalju osvojili su Antonio Đerek  i Luka Gudelj Velaga. Luka je također imao četiri pobjede i jedan poraz, dok je Antonio zaustavljen u polufinalu, ali u  repasažnoj borbi osvaja 3. mjesto.

Tomislav Raguž je pobijedio u četiri borbe, ali nažalost izgubio za broncu u posljednoj borbi te tako ostvario plasman od petog mjesta u kategoriji do 50 kilograma.
U istoj kategoriji nastupio je i Mateo Gvozden koji nakon poraza u prvom kolu nije imao priliku za repasaž. U kategoriji do 55 kilograma Želimir Radić ostvario je jednu pobijedu i dva poraza.

Valja napomenuti kako sutra u Berlinu na Europskom TOP kupu za kadete nastupa član Judo kluba Dubrovnik Matej Raguž u kategoriji do 90 kg.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana