Natrag
20.2.2019 14:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Četiri i po tisuće turista za Novu godinu

1.1.2014 @ 12:39 Ana Prohaska dulist IN

Podijelite:

Bogat novogodišnji zabavno-glazbeni program koji je obuhvaćao petodnevni program na najljepšoj pozornici – Stradunu te organizirane dočeke u hotelskim kućama i klubovima, dobro vrijeme i sveukupna ponuda bili su razlozima odličnog početka nove turističke 2014. u Dubrovniku.

U Dubrovniku je za Novu godinu bilo otvoreno petnaest hotelskih kuća. Blagdanski novogodišnji vikend ukupno je u Dubrovniku provelo četiri i po tisuće turista od kojih su najbrojniji bili gosti iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske, Turske i Španjolske. Otvoreni hoteli zabilježili su odličnu popunjenost, a bilo je nešto gostiju i u privatnom smještaju.

– Uvjereni smo da će turistička, nova 2014. biti jednako uspješna kao i 2013. te da će Dubrovnik ponovno opravdati titulu ukupnog turističkog šampiona – ističu iz TZ-a Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana