Aktualno

‘ČETIRI GLAVNE UBOJICE’ Evo kad će policija provoditi pojačani nadzor na cestama

U noći sa subote na nedjelju 13./14. listopada policijski službenici prometne policije će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provoditi pojačani nadzor i sankcioniranje svih uočenih prometnih prekršaja.

Također, na području Postaje prometne policije Dubrovnik poduzimati aktivnosti prioritetno usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje ‘četiri glavne ubojice u prometu’ odnosno prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa (vozača, ali i putnika na prednjim i stražnjim sjedalima, kao i nepropisan prijevoz djece), nepropisne uporabe mobitela.

U provođenje planiranih aktivnosti biti će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i sva raspoloživa tehnika. Poduzimanje navedenih mjera koje imaju za cilj povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu prometna policija nastavlja i dalje.

– Još jednom apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i na taj način zaštite vlastiti život, ali i živote ostalih sudionika u prometu – poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

VIDEO/SVEČANO OZRAČJE Tijelovska procesija Gradom

Dulist

RUGLO NA LAPADSKOJ OBALI Pašalić otvorio marinu, a nije počistio za sobom

Andrea Falkoni Račić

PRONALAZNIK ĆE BITI NAGRAĐEN Izgubljena crna kožna torbica s dokumentima

Dulist