Natrag
16.2.2019 14:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘ČETIRI GLAVNE UBOJICE’ Evo kad će policija provoditi pojačani nadzor na cestama

12.10.2018 @ 15:29 Dulist Aktualno

Podijelite:

U noći sa subote na nedjelju 13./14. listopada policijski službenici prometne policije će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provoditi pojačani nadzor i sankcioniranje svih uočenih prometnih prekršaja.

Također, na području Postaje prometne policije Dubrovnik poduzimati aktivnosti prioritetno usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje ‘četiri glavne ubojice u prometu’ odnosno prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa (vozača, ali i putnika na prednjim i stražnjim sjedalima, kao i nepropisan prijevoz djece), nepropisne uporabe mobitela.

U provođenje planiranih aktivnosti biti će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i sva raspoloživa tehnika. Poduzimanje navedenih mjera koje imaju za cilj povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu prometna policija nastavlja i dalje.

– Još jednom apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i na taj način zaštite vlastiti život, ali i živote ostalih sudionika u prometu – poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana