Aktualno

‘ČETIRI GLAVNE UBOJICE’ Evo kad će policija provoditi pojačani nadzor na cestama

'ČETIRI GLAVNE UBOJICE' Evo kad će policija provoditi pojačani nadzor na cestama

U noći sa subote na nedjelju 13./14. listopada policijski službenici prometne policije će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provoditi pojačani nadzor i sankcioniranje svih uočenih prometnih prekršaja.

Također, na području Postaje prometne policije Dubrovnik poduzimati aktivnosti prioritetno usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje ‘četiri glavne ubojice u prometu’ odnosno prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa (vozača, ali i putnika na prednjim i stražnjim sjedalima, kao i nepropisan prijevoz djece), nepropisne uporabe mobitela.

U provođenje planiranih aktivnosti biti će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i sva raspoloživa tehnika. Poduzimanje navedenih mjera koje imaju za cilj povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu prometna policija nastavlja i dalje.

– Još jednom apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i na taj način zaštite vlastiti život, ali i živote ostalih sudionika u prometu – poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist