Županija

ČESTITKA ŽUPANA ‘Hrvatska vojska je jamac stabilnosti i sigurnosti našeg društva’

ČESTITKA ŽUPANA 'Hrvatska vojska je jamac stabilnosti i sigurnosti našeg društva'

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku povodom Dana Oružanih snaga RH, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske.

Cijelu čestitku prenosimo u nastavku:

‘Poštovani pripadnici Oružanih snaga Republike Hrvatske, poštovani djelatnici Ministarstva obrane, cijenjene pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske,

Čestitam vam Dan Oružanih snaga, Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske. S ponosom vam upućujem čestitke jer ste svojom hrabrošću, domoljubljem, požrtvovnošću i izvrsnošću u najtežim danima hrvatske povijesti – tijekom obrane od velikosrpskog agresora, branili i obranili Domovinu, ali i što ste danas, kao suvremena i moderna vojska, jamac stabilnosti i sigurnosti našeg društva. O vašoj profesionalnosti i izvrsnosti govore i misije u u kriznim područjima svijeta u kojima uspješno sudjelujete, što nas čini izuzetno ponosnima i na čemu vam također čestitam!

Obilježavajući 27. obljetnicu ustrojavanja Oružanih snaga RH i Dan Hrvatske vojske, s poštovanjem se prisjećamo svih pripadnica i pripadnika koji su, izvršavajući svoju časnu zadaću i sudjelujući u obrani Domovine, u njezine temelje ugradili svoje živote i svoje zdravlje. Uspomenu na njihovu žrtvu nikad se smijemo i nećemo zaboraviti!

Koliko ste nam na ponos i koliko je vaše mjesto u društvu važno govori i odluka naše Vlade o zadržavanju Ratnog zrakoplovstva i nabavci višenamjenskih borbenih zrakoplova F-16, čime Hrvatska vojska postaje još opremljenija i pripravnija odgovoriti svim sigurnosnim izazovima.

Uz želju da s istom srčanošću, požrtvovnošću i profesionalnošću i u budućnosti nastavite izvršavati svoju časnu dužnost, još Vam jednom čestitam 27. obljetnicu Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske vojske!’

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist